TITLE

DESCRIPTION

ARTISTII NOSTRI

KAIRA

Si binecunoscuta Kaira, a trecut prin lectiile noastre de canto si desi la inceput nu ne asteptam la rezultate atat de rapide, Kaira reuseste sa obtina din ce in ce mai multe sunete in ambitusul vocal reusind ca pe langa piesele relativ simple cu care s-a lansat, sa interpreteze si coveruri din repertoriu international de o dificultate mult mai mare.


YANKA

Ea este Ynka, o voce cu personalitate si foarte multa energie, pe langa aceste calitati Yanka da dovada de inteligenta vocala folosind cu iscusinta uneltele pe care le-a dobandit la fiecare lectie de canto.

YAMIRA

Despre Yamira putem spune ca este un artist construit de la zero, atat din punct de vedere vocal cat si al imaginii. Yamira vine cu o voce sensibila si luminoasa care prin fiecare aparitie ne indeamna sa credem in dragostea la prima vedere. In urma cusrurilor scolii noastre Yamira capata siguranta vocala care nu era tocmai un punct forte al artisteI, isi dezvolta ambitusul, treptat isi omogenizeaza registrele si invata sa cante in diverse stiluri.

LALLA

V-o prezintam pe Lalla, o voce cu o forta interioara remarcabila care se reflecta in sensibilitate si lumina. Cu ajutorul cursurilor noastre dar si datorita perseverentei sale, Lalla reuseste treptat sa regaseasca domenii ale vocii sale native, care datorita unor factori mai putin favorabili devenisera mai greu de accesat, isi dezvolta ambitusul si regaseste usurinta emisiei sunetului.

MARGHERITA

Margherita a inceput sa ia lectii de canto inca de cand era mica, fiind fiica celebrilor Viorica si Ionita din Clejani.
A cantat si impreuna cu parintii ei, vrand sa isi faca o cariera in muzica, datorita talentului sau mostenit de la parintii ei.
Primul pas in lumea muzicala l-a facut in 2006 in cadrul reality-show-ului “Dragostea de la Clejani” de la Prima tv. Margherita a cantat in duet cu numerosi artisti din lumea muzicii de petrecere, si a lansat multe hit-uri.

AMME

AMME, pe numele real Stinga Ana Maria Elena, este de loc din Slatina, dar locuieste in Bucuresti de 7 ani. Este un artist nou pe piata muzicala fiind descoperita chiar de Tralala School.
Si-a facut recent debutul pe piata muzicala din Romania cu piesa „Muchacho”, produsa de Mellina si co-produsa de Mango Records, piesa ce a ajuns in topurile de muzica din Grecia.


MUNEER

Muneer, un artist complet aflat in cautarea perfectiunii, un timbru special si chiar inconfundabil, in urma cusrurilor ``Easy Singing Tips`` la ``Tralala School`` reusete sa capete mai multa elasticitate vocala, sa-si dezvolte ambitusul si sa descopere mai multe tehnici de interpretare.

CARMEN SIMIONESCU


O aparitie fresh in showbizul romanesc, o voce nativa, usoara, flexibila si plina de surprize demonstrand in repetate randuri ca pe langa sensibilitatea care ii imbraca vocea, Carmen are si o forta vocala pe care o stapaneste cu ajutorul tehnicii dobandite de la cursurile “Easy singing tips” in cadrul scolii “Tralala School”

MATTYAS

Mattyas, unul dintre primii elevi ai programului “Easy singing tips” care cucereste prin caldura si capacitatea de a transmite ceva ce foarte multi cantareti nu pot, calitati pe care le-am dezvoltat imbinandu-le cu elemente importante de tehnica care au adus la rezultatul Mattyas care s-a remarcat atat pe piata romaneasca dar mai ales pe cea greceasca fiind timp de mai multe luni numarul 1 in topurile din Grecia.

ANDREEA RUNCEANU

Daaaaa, ati recunoscut-o pe Andreea Runceanu, veterana a trupei ``Amadeus`` care prin multa munca a reusit sa demonstreze ca si o violonista poate sa inteleaga secretele vocii este o eleva exemplu care imi urmeaza sfaturile pas cu pas aducand rezultate deosebite imbogatind si imaginea proiectului ``Amadeus`` care acum are parte si de o voce frumoasa.

MORENA

Cunoscuta pentru hitul “Tom Boxer & Morena feat. J. Warner - Deep In Love” este una dintre cele mai frumoase femei din România! Cristina Bîzu s-a născut pe 3 martie 1991, este din Bălești, dar a studiat la Târgu-Jiu. La 17 ani, defila pe marile podiumuri din capitalele modei, iar din 2008 colaborează cu Tom Boxer. Împreună au vizitat multe locuri minunate din această lume.Fiti alaturi de noi
urmarindu-ne pe: