TITLE

DESCRIPTION

Tralala School – DESPRE NOI

12059642_10207613953243905_822101109_o (1)“Muzica este glasul care vine din tine”, asa defineste acest termen, cantareata si profesoara Maria Simion, nascuta la 30 iulie 1985 in Republica Moldova, isi incepe activitatea muzicala la varsta de zece ani in calitate de solista a Studioului Muzical Coral “Lia Ciocarlia” din Chisinau, sub bagheta compozitorului si dirijorului Eugen Mamot, sustinanad numeroase concerte in tara si strainatate timp de cinci ani. Isi continua studiile muzicale la Liceul de Muzica “Dinu Lipatti” din Bucuresti, apoi la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti la sectia Canto. Este lauriata a mai multor concursuri nationale, colaboreaza cu mai multi compozitori din tara si strainatate, iar in 2014 devine solista a trupei “Cod Rosu” cu care sustine mai multe concerte in tara. La varsta de optsprezece ani la indemnul cantaretei, compozitoarei dar si bunei sale prietene Angelika Vee in prezent, compozitoare si textiera la ‘Warner Company’, isi incepe cariera de vocal coach astfel creand si ocupandu-se de imaginea vocala a multor artisti din Romania dar si din strainatate, colaborand cu echipe de productie a mai multor concursuri de muzica televizate din Israel, tara in care activeaza ca si muzician timp de trei ani avand la baza o tehnica vocala proprie pe care o denumeste “Easy singing tips” si prin care ajuta mai multe nume sonore din showbizz-ul romanesc cum ar fi: Carmen,Yanka, Mellina, Muneer, Mattyas, Corina, Anca Badiu, Anthony Icuagu, Yamira, Lalla, Sophia, Dina Gabri, Lili Sandu, Moogly, Bianca Purcarea etc. Revenind in Romania in 2013, obtine Premiul de Vocalitate la concursul de opereta, musical si muzica de film Ion Dacian, isi continua cariera artistica dar si cea didactica, colaborand cu mai multe institutii de invatamant din Bucuresti atat de stat cat si private, si participand tot in calitate de profesor de canto in cadrul programului Pepiniera de talente organizat de primaria sectorului 3, Bucuresti, in urma caruia obtine mai multe premii alaturi de elevii sai foarte bine pregatiti. Alaturi de eleva si buna sa prietena Madalina Dumitru, cunoscuta sub numele de scena Mellina, devine fondatoare a scolii de canto “TRA-LA -LA SCHOOL” in toamna anului 2015.

“Muzica este glasul care vine din tine”

Maria Simion

12042119_1197936016889000_1602125238_n


BIO COMPOZITOR / TEXTIER / PRODUCATOR

Mira – Bella ( muzica , versuri )

Catalina Gheorghiu – Cel Mai bun Esec ( muzica, versuri )

Mircea Eremia feat. Alina Eremia – Ilegal ( muzica, versuri, orchestratie )

Karym feat. Mellina ( muzica, versuri, orchestratie, productie )

Mellina feat. Vescan ( muzica, versuri )

Mellina – Cutremur in inima mea ( muzica, versuri )

Mihai Chitu feat. Mellina – O ultima Tigara ( versuri )

Mellina feat. Nosfe ( muzica, versuri, productie )

Mihai Chitu – Omul Tau ( Versuri )

Cortes feat. Bianca – Fara el, fara ea ( orchestratie )

Franques &Tuna feat. Fatman Scoop – Knoks me out ( muzica )

Adrian Eftimie – Alive ( muzica, versuri, orchestratie )

Mellina – Minciuna ma omoara ( versuri )

Mellina – Ce-o fi, O fi ( muzica, versuri )

Nadiris – Fructul Interzis ( muzica, versuri, orchestratie, productie )

Karym – Sunt Aici ( muzica, versuri, orchestratie, productie )

Maria Simion – Inger ( muzica, versuri, orchestratie, productie )

Amme – Te Digo ( muzica, versuri, orchestratie, productie )

Amme – Muchacho ( muzica, versuri, orchestratie, productie )

Yamira – Tu Mujer ( muzica, versuri, orchestratie, productie )

Yamira – Tortura ( muzica, versuri, orchestratie, productie )

Zeliș – Never give up on you ( muzica, versuri, orchestratie, productie )

Zeliș – Forever You and Me ( muzica, versuri, orchestratie, productie )


BIO ARTIST MELLINA :

Mellina feat. Vescan – Poza de album ( 30million views on Youtube )

Mellina feat. Vescan – Cutremur in Inima mea ( 4 million views on youtube )

Jerryco feat. Mellina – Daca Ma iubesti ( 4 million views on youtube )

Bere Gratis feat. Mellina – Pana Sus La Cer ( 4 million views on youtube )

Cortes feat. Mellina – Sa Nu Spui Ca Nu Ti-am zis ( 2 million views )

Cosy feat. Mellina – Trist Dar Adevarat ( 2 million views )

Mellina feat. Nosfe – Ochii tai ( 1 million views )

Karym feat. Mellina – Anonim ( 2 million views )

Mellina – Minciuna ma omoara ( 1 million view )

Mellina – Ce-o fi, o fi ( 1million views)

Two feat. Mellina – Vinovat ( 1 million views )

Mellina – Maine ( 1,2 million views )

Alte piese pe care le-a scris:

Yamira – Mujera

Adrian Eftimie – Alive

Zeliș – Never give up on you

Zeliș – Forever You and Me

Anca – 1000 de Motive

Mellina – Sureina

Mellina feat. Panos C – Ela Edo

Mellina – Rolling deep inside

Co-scris:

Franques &Tuna feat. Fatman Scoop – Knoks me out

Mircea Eremia feat. Alina Eremia – Ilegal

Zeliș – Bonita

Zeliș – Feel in Love

Robin DeVille feat. Doozile – Cine Trage Primul glonț (versuri)

Mellina – Maine (versuri)

Station 4 – Luema Este Mare (versuri)

Mellina este un artist fresh in industria muzicala romaneasca si unul dintre puțininii producătorii muzicali de sex feminin din ROMÂNIA.
A stat ani de zile in studio pana a compus impreuna cu Dorian Oswin, Mihai Gruia si Vescan  in studioul Mango Records hitul “Poza de album” care a fost nr 1 in Media Forest in Romania si Republica Moldova. Ea a mai compus pentru artisti ca FATMAN SCOOP, Alina Eremia, Mira, Mircea Eremia, Adrian Eftimie, Karym, Mihai Chitu, Catalina Gheorghiu, Cortes, Bianca, Yamira, Amme, Nadiris, Tuna si multi altii.

Ea a scris, de asemenea, impreuna cu Radu Alexandrescu si Sandu Nicolae piesa –  We are one – piesa ce a intrat în semifinalele Eurovision Contest 2013.

Mellina fost nominalizata pentru Best New Artist  și Best Female Act 2013 @Romanian Top Music Awards si in anul 2014 a castigat  premiul “Strongest Message” din cadrul @Romanian Music Awards 2014.

“Lupta pentru visurile tale!”

MellinaChitarist, basist, vocalist, compozitor, artist solo, absolvent al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti.
Laureat al mai multor concursuri nationale de folc si profesor de chitara cu experienta, va invita la scoala noastra pentru a descoperi un instrument atat de solicitat precum chitara. Indiferent de varsta si de nivelul de pregatire muzicala, printr-o tehnica accesibila si interesanta, Cristian va va ajuta sa descoperiti acest instrument muzical atat de complex.

Profesor Pian - Tralala SchoolVi-l prezentam pe profesorul nostru de pian Rusu Alin-Alexandru, cadru didactic titular in invatamantul preuniversitar cu Definitivat obtinut in invatamant in anul 2014. De-a lungul carierei sale s-a remarcat atat prin calitatile sale solistice cat si prin rezultate didactice deosebite, obtinand diverse premii la numeroase concursuri nationale si internationale, atat ca solist cat si ca profesor, alaturi de elevii sai bine indrumati. Alin Rusu va asteapta la scoala noastra pentru a va dezvalui cat de mult va puteti apropiati de un instrument atat de complex precum pianul, printr-o tehnica clara si usor de inteles.
Narcisa-Madalina Baleanu, interpreta de muzica pupulara, naista, absolventa a Universitatii de Muzica din Bucuresti, Facultatea de Interpretare Muzicala. Castigatoare a mai multor trofee la numeroase concursuri si festivaluri dedicate folclorului romanesc. Pe langa calitatile deosebite de care da dovada in cariera sa solistica, Narcisa a dat dovada in repetate randuri ca poate ajuta si pe alti doritori sa imbratiseze cantecul popular romanesc, un gen muzical care presupune o mare iscusinta si multe cunostinte atat de tehnica vocala cat si de teorie muzicala. Va asteptam la scoala noastra, ca alaturi de profesoara si interpreta Narcisa-Madalina Baleanu sa descoperiti cat de frumos este cantecul popular romanesc!

Fiti alaturi de noi
urmarindu-ne pe: