Echipa Noastra

MARIA STEPOVENCO

Despre Maria

“Muzica este glasul care vine din tine”, asa defineste acest termen, cantareata si profesoara Maria Stepovenco, nascuta la 30 iulie 1985 in Republica Moldova, isi incepe activitatea muzicala la varsta de zece ani in calitate de solista a Studioului Muzical Coral “Lia Ciocarlia” din Chisinau, sub bagheta compozitorului si dirijorului Eugen Mamot, sustinanad numeroase concerte in tara si strainatate timp de cinci ani.

MAI MULT

MELLINA

Despre Mellina

Mellina este un artist fresh in industria muzicala romaneasca si unul dintre puțininii producătorii muzicali de sex feminin din ROMÂNIA. A stat ani de zile in studio pana a compus impreuna cu Dorian Oswin, Mihai Gruia si Vescan in studioul Mango Records hitul “Poza de album” care a fost nr 1 in Media Forest in Romania si Republica Moldova. Ea a mai compus pentru artisti ca FATMAN SCOOP, Alina Eremia, Mira, Mircea Eremia, Adrian Eftimie, Karym, Mihai Chitu, Catalina Gheorghiu, Cortes, Bianca, Yamira, Amme, Nadiris, Tuna si multi altii.

MAI MULT

ANDA DIMITRIU

Despre Anda

Anda Dimitriu s-a născut în 17 iulie 1988 în Dej, Județul Cluj. Dimitriu a început să cânte la vârsta de 6 ani, când a participat la concursul Tip Top Minitop. În perioada liceului aceasta a colaborat cu diverse trupe de Hip-hop. După ce a absolvit Colegiul Național “Andrei Mureșanu” din Dej, Dimitriu s-a mutat la Cluj-Napoca, unde a studiat atât Științe Economice la Universitatea Babeș-Bolyai, cât și Politehnică. Mai târziu, Dimitriu a plecat la București, unde, a colaborat cu Chill Brothers Records.

MAI MULT

COSMINA ADAM

Despre Cosmina

Cosmina Adam s-a născut în Vaslui. De mică i-a plăcut să cânte si la varsta de 10 ani a lansat albumul de muzica usoara pentru copii ,,Lasati-ma sa zbor!”- album care a venit in sprijinul elevilor si profesorilor indrumatori in organizarea serbarilor scolare. Participa la festivaluri nationale si internationale : ,,Ursuletul de aur” –Baia Mare , ,,Ciresarii” –Bucuresti, ,,Constelatia necunoscuta”, ,,Cantec drag din plai strabun”- Vaslui, ,,Ti Amo”- Onesti, ,,Pestisorul de aur”- R. Moldova, ,,Nisipurile de aur”- Bulgaria. Urca pe scene ale concursurilor internationale de gen din Odessa-Ukcraina, Venetia- Italia, Nesebar- Bulgaria , Moscova- Rusia , unde obtine importanate premii.

MAI MULT

Începe sa-ți studiezi vocea azi!

Contactează-ne pentru a te programa pentru prima lecție!